top of page
 LA NOSTRA ORGANITZACIÓ 
YMCA ÉS PER TOTS
  

YMCA està oberta a tots i és per a tots, independentment de la seva situació econòmica o social. Per això, des de YMCA, impulsem programes orientats al desenvolupament integral de la infància i la joventut molt diferents com són l'atenció de les seves necessitats bàsiques, en el cas de nens i joves en risc de pobresa, la promoció de valors i actituds socialment responsables, els itineraris de desenvolupament juvenil i lideratge, o activitats de campaments i idiomes. Per a nosaltres és molt important que tots tinguin l'oportunitat d'aprendre i créixer.
 

 
COM ENS ORGANITZEM
   

YMCA compta en l'actualitat amb 17 centres en diferents ciutats d'Espanya en els quals, tots els dies, es desenvolupen activitats orientades a millorar la situació de nens, joves i famílies amb dificultats. Per aconseguir una intervenció efectiva, ens hem especialitzat també en formació i serveis d'ocupació i comptem amb habitatges per a joves i famílies sense recursos.


Tots els programes són desenvolupats per personal tècnic especialitzat en cadascuna de les activitats amb el suport de voluntaris.

D'altra banda, la nostra experiència en la realització d'activitats de campaments, immersió lingüística i lideratge juvenil, fan que centre escolars, institucions i associacions confiïn en nosaltres per a l'organització d'activitats extraescolars, campaments d'estiu, programes d'idiomes i altres programes educatius.

 

LA NOSTRA JUNTA DIRECTIVA

President

Sr. José María de Las Casas Martiarena

Vicepresident

Sr. Francisco Pérez Polo

Tresorer

Sr. José Ramón Ordeñana

Vocal de Nominacions

Sr. Ignacio Martín Marco

Vocals de Junta

Sra. Carmen Alemán Bracho

Sra. Encarnación Guillén Sádaba

Sr. Mariano Candil Romanillos

Secretari General

Sr. Pedro Fueyo Díaz

bottom of page