top of page
 Activitats d’estiu de campament i idiomes 

Estats Units, Canadà i Europa

Participar en un campament internacional YMCA és una experiència fascinant; una oportunitat única per conviure les 24h en anglès i gaudir en un entorn natural incomparable. 

Més informació

 

Immersió lingüística i residencials a Espanya

 

Programes de vacances 100% immersió en anglès, aventura, diversió i experiències que desenvolupin al màxim les seves capacitats. 

Més informació

Day Camps

 

El millor d'un campament YMCA sense sortir de la seva ciutat. Una activitat ideal per aquells que prefereixen dormir a casa, amb molta diversió, entorns saludables, esport, jocs i amics de la seva edat.

Més informació

 

Desenvolupant al màxim el teu potencial 

 

A YMCA portem més de 30 anys organitzant campaments a Espanya i a l'estranger. Sabem que cada participant és únic i volem desenvolupar tot el seu potencial. Atenent a aquesta diversitat, l'oferta de programes de campaments i idiomes és igualment variada. Hi ha un campament de YMCA perfecte per a tu!
Participar en un dels campaments és viure una experiència inoblidable, fer nous amics en entorns naturals incomparables. Tot plegat, aprenent anglès a través de la convivència amb l’ idioma i coneixent els valors de YMCA, alhora que es fan nous amics que poden durar tota la vida.

"Encara no hi ha un sol dia des que vaig marxar que no hagi recordat Camp Weona. Volia augmentar el meu nivell d'anglès. No imaginava que rebria molt més: grans amics, paisatges increïbles i conviure dia a dia en la cultura nord-americana com una més. És una experiència que repetiria mil vegades!" 

-Annabel-

bottom of page